Tringan tietokilpailun 2018 ratkaisut

Tringan tietokilpailun 2018, eli määrityskuvakisan, ratkaisut käytiin läpi viime torstain kuukausikokouksessa. Kisassa oli tänä vuonna vain yksi sarja ja pisteidenlaskutapa poikkesi hieman aikaisempien vuosien kisoissa: Oikeasta vastauksesta sai yhden pisteen, tyhjästä ja väärästä vastauksesta 0 pistettä. Kisan mainostettiin olevan hieman edellisvuosia helpompi, mutta silti vain 14 osallistujaa palautti vastauspaperin. Kisan purusta vastasi Tringan Ark:n jäsen Petteri Hytönen.
Kisan voitto meni Markus Lampiselle (38 pistettä), 2. sija Jarkko Santaharjulle (37) ja kolmannelle sijalle ylsi Tomas Swahn (36). Kisan voittaja palkittiin Tringan hupparilla. Lisäksi kaikkien vastauspaperin palauttaneiden kesken arvottiin Tringan t-paita, joka meni Aleksi Mikolalle.
Määrityskilpailu oli Pasi Pirisen ja Sampo Laukkasen laatima. Kisan kuvat olivat Pasin, Sampon sekä Anna Palmroosin ottamia. Tietokilpailun kuvat löytyvät täältä: Tietokilpailu 2018
Kisan vastaukset ja tulokset löytyvät täältä: Tietokilpailun ratkaisut 2018
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin