Retkitoimikunta tiedottaa

Hyvää uutta retkivuotta tringalaiset!
Tringan retkivuosi käynnistyy ylihuomenna jolloin yksi ryhmä suuntaa Intiaan ja toinen Isosaareen (molemmat retket ovat täynnä). Tringalaisten toiveesta on alkuvuoden retkivalikoimassa nyt myös 3.2. toteutuva Suomenlinnan retki, josta löydät lisätiedot täältä:
https://www.vanha.tringa.fi/events/talviretki-suomenlinnaan/
Jos joku retkikäytäntöihin liittyvä asia askarruttaa, kannattaa lukea retkiin liittyvät yleiset ohjeet täältä:
https://www.vanha.tringa.fi/ohjeita-retkelaisille/
Tiettyyn retkeen liittyviin kysymyksiin osaa parhaiten vastata retken opas, jonka yhteystiedot löydät retken tiedoista.
Useampi on kysellyt, miten voi jäädä jonoon, jos retki, jolle haluaisi, on varattu täyteen. Tällaisessa tilanteessa kannattaa seurata tapahtumakalenterista retken tiedoista retken varaustilannetta. Jos joku peruu ilmoittautumisensa, vapautuu paikka, jonka voi varata netti-ilmoittautumisen kautta. Jos paikkaa ei vapaudu viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä, kannattaa retken oppaalle laittaa sähköpostia. Näin voi hyvällä onnella saada viime hetken peruutuspaikan.
Tapahtumakalenteri täydentyy vuoden mittaan. Syksyn bussi- ja kävelyretket julkaistaan huhtikuussa.
Tervetuloa retkille!
Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin