Retkitoimikunta tiedottaa

Hei Tringan retkeilijät!
Tringan retkillä on nyt alkuvuosi retkeilty mitä erilaisimmilla retkillä muutaman tunnin kävelyretkistä bussiretkiin hyville lintupaikoille, muutaman päivän retkiin ja pitkiin ulkomaanretkiin. Tringan sivuilla on mm. juuri julkaistu hieno retkikertomus Tringan Iranin matkasta. Käykääpä lukemassa!
Syyskauden retket käynnistyvätkin sitten ensi kuussa, kun käydään katsomassa Yyterin kahlaajia. Syksyn retkiä on kalenterissa jo useita, mutta kalenteria kannattaa käydä katsomassa useamminkin, sillä retkiä on vielä julkaisematta. Tringan oppaiden kanssa pääsee retkeilemään esimerkiksi Isosaareen. Ja loppusyksystä tringalaisille järjestetään ihan omat opastetut kierrokset Ateneumin tulossa olevassa von Wrightin veljesten näyttelyssä.
Retkillä on ilmennyt, että moni tringalainen ei tiedä Tringa-verkosta, joka on tringalaisten yhteinen sähköpostilista. Tringa-verkossa tiedotetaan ajankohtaista tietoa esimerkiksi retkistä, joten Tringa-verkkoon kannattaa liittyä. Tringa-verkkoon liitytään seuraavasti:
  • lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen Majordomo@helsinki.fi
  • viestin otsikolla ei ole väliä
  • viestin ensimmäiselle riville kirjoita subscribe tringa-verkko

Pian saat tervetuloviestin. Tämän viestin alkuosa on englanninkielinen, mutta sen loppuosassa on ohjeita suomeksi.

Retkitoimikunta kiittää kaikkia retkille osallistuneita ja kannustaa uusiakin jäseniä tulemaan mukaan erilaisille retkille! Palautettakin saa antaa, ja retkitoiveita esittää.
Hyvää heinäkuuta!
t Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin