Tringan torniopastukset jatkuvat Helsingin Viikissä

 
Tringan torniopastukset jatkuvat Viikin Purolahdella koko loppukevään ajan. Torniopas päivystää kaukoputken kanssa Purolahden tornissa aina sunnuntaisin klo 12-14 (paitsi pääsiäissunnuntaina ja vappuaattona, jolloin torniopastus siirretty lauantaille). Luvassa on lisäksi muutamia arki-illan torniopastuksia Purolahdella ja Kivinokan lintulavalla.
Kaikki tulevat torniopastukset löytyvät täältä: www.tringa.fi/events/categories/torniopastus/


Kuva: Jaana Sarvala

 
Tringan torniopastuksiin on aina vapaa pääsy. Torniopastukset järjestetään säävarauksella, sadesään sattuessa torniopastusta ei järjestetä. Torniopas näyttää kaukoputkella lahdella lepäileviä lintuja ja tornioppaalta voi kysyä apua lintujen tunnistamisessa. Vanhankaupunginlahdella voi toukokuun alkupuolella hyvänä päivänä havaita jopa sata lintulajia yhden päivän aikana! Torniopastuksille voi hyvin tulla vaikkapa kartuttamaan ’Tunnista 100 lintulajia’ -haasteen lajimäärää.
Lisätietoja torniopastuksista sähköpostitse: toimisto ÄT tringa.fi
 
 

 
 
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin