Retkitoimikunta tiedottaa: koko vuoden retket nyt tapahtumakalenterissa

Hei tringalaiset!
Tringan koko hienon retkivuoden retket on nyt julkaistu. Jo kalenterissa olevien retkien lisäksi suunnitteilla on loppuvuodesta järjestää Ateneumin ja Tringan yhteistyönä opastettuja museokierroksia Ateneumissa veljekset von Wrightin näyttelyyn. Näistä tulee tietoa myöhemmin. Saattaapa joku muukin lisäretki vielä tulla. Käykää siis ajoittain tai jopa usein kurkkaamassa tapahtumakalenteria. Ja ilmoittautukaa retkille!
Kaikkia retkiä koskevat yleisohjeet löytyvät täältä:
http://www.tringa.fi/ohjeita-retkelaisille/
Näiden lisäksi kannattaa lukea huolella retken tiedot tapahtumakalenterista.
Bussiretkien vakiolähtöpaikka on muuttunut. Kaikki Tringan bussiretket lähtevät tästedes Kiasman edustalta matkailuliikenteen pysäkiltä, osoite on Mannerheiminaukio 2.
Retkien maksuluokkiin on tullut pieni muutos. Perusmaksua alempi retkimaksu koskee 1.8. alkaen alle 29-vuotiaita, opiskelijoita ja työttömiä.
Retkien lisäksi Tringalla on runsaasti tornipäivystyksiä parhailla lintualueilla. Viikin Purolahden tornissa lintuopas päivystää huhti-toukokuussa sunnuntaisin klo 12-14, muutamaa poikkeusta lukuun ottamatta,  Tornipäivystyksiä on tulossa myös viikolle ja muillekin torneille tai lintupaikoille, päivystysaikatiedot päivittyvät lähiaikoina tapahtumakalenteriin. Tringan retkillä ja torniopastuksissa pääsette muuten hyvään vauhtiin myös te, jotka osallistutte BirdLife Suomen Tunnista 100 lintulajia –kampanjaan. Viime sunnuntaina Purolahdella Tringan torniopastuksessa havaittiin jo 56 lajia! 100 lajia -kampanjasta löytyy lisätietoja täältä:
http://www.birdlife.fi/lintuharrastus/100lintulajia/
 
Tringan retkien retkikertomuksia – tältäkin vuodelta on jo useampi – löydät täältä:
http://www.tringa.fi/retkikertomuksia/
Tringan Facebookissakin (Tringa r.y.) on tietysti retkitunnelmia ja saattaapa sinne tulla tieto pikaretkestäkin joten seuratkaa ja käykää tykkäämässä!
Retkille ovat tervetulleita kaikki lintuharrastajat riippumatta siitä, onko ihan aloittelija vai jo kokeneempi harrastaja. Retkillä tutustuu lintujen ohella kivoihin lintuharrastajiinJ.
Kivaa ja lintuisaa linturetkikevättä kaikille!
 
Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin