Toiminnanjohtaja keskiviikkoisin toimistolla

Tringalla on oma työpiste BirdLife Suomen toimistolla Helsingissä (Annankatu 29 A, 5. krs). Tänä syksynä tehtävässään aloittanut toiminnanjohtaja Johannes Silvonen on tavattavissa toimistolla keskiviikkoisin. Muina päivinä toiminnanjohtajan tavoittaa sähköpostitse: toiminnanjohtaja(ät)tringa.fi  tai puhelimitse: 050-3274877.
toimistolla2
Toimistolle voi tulla tapaamaan toiminnanjohtajaa ja keskustelemaan Tringan asioista. Etenkin uudet ideat ja ehdotukset sekä palaute yhdistyksen nykyisestä toiminnasta ovat tervetulleita, myös sähköpostitse.
Toimistolta on saatavilla Tringan jäsentuotteita, kuten havaintovihkoja ja -kortteja, putkihuiveja, hihamerkkejä sekä Uudenmaan linnusto -kirjaa. Uudenmaan linnusto on myös Tringan liittymislahja uusille jäsenille, jäseneksi liittyneet voivat noutaa oman kappaleensa joko Tringan toimistolta, Foto Fennicasta tai Lintuvarusteesta. Jos tulet tapaamaan toiminnanjohtajaa tai noutamaan jäsentuotteita, ilmoitathan siitä etukäteen – yhteystiedot yllä tai toimisto(ät)tringa.fi .
 
Tringan jäsentuotteet
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin