Tringan tietokilpailun 2016 tulokset

Tringan helmikuun tietokilpailun, eli määrityskuvakisan tulokset
2016-Kisakuva
Tringan tietokilpailun oikeat vastaukset ja tulokset paljastettiin maaliskuun kuukausikokouksessa. Tietokilpailussa, eli määrityskuvakisassa oli tänä vuonna kaksi sarjaa: harrastajasarja ja ’tertiaalitosikoiden’ sarja. Harrastajasarjan vastauspapereita palautettiin vain neljä kappaletta, tertiaalisarjaan osallistui 15 henkilöä.
Harrastajasarjan voitto meni Ilkka Reittilälle pistein 41. Tertiaalisarjan voiton vei Markus Lampinen 123 pisteellä. Kummatkin voittajat palkittiin Lintuvarusteen lahjakortilla. Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvottiin lahjakortti, jonka voitti Harri Hongisto. Kisan kuvat olivat Juho Könösen, Totti Toiskallion, Matti Koivulan ja Johannes Silvosen ottamia.
Kuvat ja oikeat vastaukset löytyvät seuraavan linkin takaa: Tringan_tietokilpailu_ja_oikeat_vastaukset-2016
 
Tietokilpailu_top10

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin