Retkitoimikunta tiedottaa: ensi vuoden retkitietoa

Hei!
Ei kannata masentua, vaikka Tringan tämän vuoden järjestetyt retket on retkeilty. Uudet retket näet alkavat heti vuoden vaihduttua. Ensi vuoden retkistä tammi-heinäkuun retket julkaistaan 1.12.2015, loppuvuoden retket myöhemmin keväällä. 1.12. alkaa myös ilmoittautuminen niille retkille, joille ilmoittautuminen tarvitaan. Ensimmäinen ensi vuoden retki suuntautuu Suomenlinnaan 2.1. Siitä alkaen vuodelle 2016 on tarjolla lähes 50 retkeä, osa tuttuihin kohteisiin, mutta mukana myös uusia, kuten Örön saari.
Retkitiedot löytyvät 1.12. alkaen Tringan tapahtumakalenterista. Tapahtumakalenteriin pääsee Tringan etusivulta, kun valitsee vasemmasta valikosta Tapahtumat. Halutun retken tiedot löytyvät, kun klikkaa kalenterista kyseistä retkeä.
Retkitiedoissa kerrotaan, tarvitaanko kyseiselle retkelle ilmoittautuminen. Ilmoittautumisretkille ilmoittaudutaan Netti-ilmoittautumisen kautta, ellei retkitiedoissa ohjeisteta toisin. Netti-ilmoittautumisohjeet löytyvät Tringan etusivun kautta klikkaamalla Linturetket->Yleisiä ohjeita->Netti-ilmoittautumisohje. Varsinkin ensikertalaisten retkeilijöiden kannattaa lukea myös Linturetket-otsikon alta löytyvä Yleisiä ohjeita. Yhden päivän bussiretkille voi ilmoittautua kyseisen retkiviikon keskiviikkoon klo 12 mennessä. Ulkomaan retkille ja useamman päivän kotimaan retkille ilmoittaudutaan retkitiedoissa mainittuun viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä.
Retkimaksukäytäntö muuttuu ensi vuoden alusta. Kaikkien retkien retkimaksut tulee maksaa ennen retkeä Tringan tilille. Maksuohjeet ja -aikataulut löytyvät retkitiedoista. Mikäli retkimaksu jää maksamatta, taloudenhoitaja lähettää maksumuistutuksen retken jälkeen. Tuolloin retkimaksuun lisätään 10 euron lisä. Kannattaa siis maksaa retkimaksu ennen retkeä. Retkimaksuissa ei ole tringalaisille suurempia muutoksia verrattuna tähän vuoteen. Ei-tringalaisten retkimaksuja on nostettu.
Tiettyyn retkeen liittyvät kysymykset meilataan suoraan kyseisen retken vastuuoppaalle, jonka sähköpostiosoite löytyy retkitiedoista. Retkiin liittyviä yleisiä kysymyksiä, retki-ideoita yms. voi lähettää osoitteeseen retkivastaava(ÄT)tringa.fi.
Ensi vuoden retkiä odotellessa kannattaa tietysti omatoimiretkeillä. Esimerkiksi Tringan Facebook-sivuilta löytyy mielenkiintoista ajankohtaista tietoa Tringan alueen lintutilanteesta. Kannattaa seurata!
Retkitoimikunta kiittää kaikkia retkeläisiä tämän vuoden retkistä. Mukavaa loppuvuotta!
t. Jaana Sarvala, Tringan retkivastaava

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin