Nuuksion metsäalueen linnustokartoituksen tuloksia esitellään marraskuun kuukausikokouksessa

Vapaaehtoiset kartoittivat viime keväänä laajan Nuuksion metsäalueen linnuston. Kartoitettava alue oli 125 neliökilometriä ja osallistujia yli 120. Mitä tehtiin ja mitä saatiin selville – tule kuuntelemaan Tieteiden Talolle torstaina 5.11 klo 18:00 alkaen (Helsinki, Kirkkokatu 6, 1. kerroksen auditorio). Laskentojen koordinattori Margus Ellermaa esittää yhteenvedon linnustosta ja paikallinen luonto-opas Mika Aronen ja retkikaverinsa Roger Olander näyttävät luontokuviaan Nuuksiosta.
Huomaa, että ennen esityksiä on Tringan syyskokous ja Nuuksiota käsittävä ohjelma alkaa noin 18.30.
2015-11-Alue-66_tip_074
Nuuksion metsälinnustoa kartoittamassa (kuva © Timo Pettay)

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin