Retkitoimikunta tiedottaa: loppuvuoden retket

Tringan retkivuosi on täydessä vauhdissa, takana on jo runsaat 20 retkeä ja monenlaista on loppuvuodelle vielä tulossa.
Tringan loppuvuoden retket tulevat tapahtumakalenteriin huomenna 16.5. Kannattaa käydä katsomassa retkitarjontaa ja varaamassa retkipaikkoja, sillä suosituimmat retket täyttyvät nopeasti. Lue kuitenkin huolellisesti retken tiedot, sillä retkille on kahdenlaista ilmoittautumiskäytäntöä. Päiväretkille ilmoittaudutaan netti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Tähän löydät ohjeita Tringan sivuilta (Linturetket- Yleisiä ohjeita). Joillekin retkille ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla retkikuvauksessa nimetylle henkilölle. Retkiä koskevat tiedustelut lähetetään myös sähköpostilla retkitiedoissa nimetylle henkilölle.
Retkiohjelmaan on tullut muutos toukokuun viimeiselle viikolle: yölaulajaretken ajankohta on vaihtunut ja yksi Viikin retki on peruttu. Tarkista ajantasaiset tiedot tapahtumakalenterista.
Aspskärin retken toteutuminen on varmistunut, retkelle on vielä tilaa.
Kivoja retkiä!
t. Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava
retkivastaava(ÄT)tringa.fi

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin