Eilinen juhlapihabongaus

Hei juhlahumuiset tringalaiset!

Ennen eilistä hienoa iltajuhlaa vietettiin Juhlapihabongausta Lauttasaaressa, Itälahdenkadun päässä olevalla ruokinnalla. Tapahtuma onnistui mainiosti ja paikalla kävi kolmen tunnin aikana n. 100 henkilöä, joista n. 10 lasta. Ihmiset olivat kiinnostuneita, kaukoputkilla katseltiin, esitteitä ja lehtiä jaettiin runsaasti sekä pulla ja kuuma mehu maistuivat. Sääkin suosi lauhtumalla edellisten päivien paukkupakkasista.

Koko tapahtuman lajilista ja kerralla nähdyt maksimimäärät löytyvät alta. Mukavimmat lajit olivat ruokinnan lähipuissa istuskellut koiraspeippo sekä komeasti päältä lentänyt kanahaukka. Kiitos kaikille juhlijoille ja pihabongaajille!

Varis 20
Pulu 8
Varpunen 35
Sinitiainen 5
Mustarastas 4
Pikkuvarpunen 11
Viherpeippo 15
Käpytikka 1
Vihervarpunen 10
Talitiainen 4
Kanahaukka 1
Kuusitiainen 1
Harakka 1
Peippo 1
Alli 1000 (merellä)
Telkkä (merellä)
Harmaalokki (merellä)
Kymyjoutsen 1 (merellä)
Sinisorsa 5 (merellä)

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin