Tiedote: Tringan hallituksen kokous 21.11.2013

Tringan hallitus kokoontui torstaina 21.11. BirdLifen toimistolla 17. kokoukseensa tänä vuonna.

Tärkeimmät uudet päätökset: Tringa osallistuu Helsingin yliopiston ja Luomuksen linnustonseurantakurssiin keväällä 2014. Hanke julkaista uudentyyppinen kirja Pääkaupunkiseudun lintupaikoista etenee. Käyttöön tulee vuoden alussa ajantasainen toimikuntaohje, joka sisältää mm. parannuksia toiminnan suunnitteluun ja raportointiin.

Vanhojen päätösten seuranta: Valmistelut etenevät pian alkavan suojelu- ja harrastuskeräyksen sekä keväällä toteutettavan pääkaupunkiseudun 5.-luokkalaisten linturetkiavun osalta. Kimpari Bird Projectsin pitkäaikaisen tutkimusaineiston digitointi on yhä selvittelyvaiheessa.

Hallituksen pöytäkirjat 2013 ilmestyvät kootusti toimintakertomuksessa kevätkokouksen yhteydessä.

 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin