Tringan järjestösihteerin tehtävä haettavissa

 Aktiivinen kuva

Hallitus on päättänyt julistaa haettavaksi Tringan järjestösihteerin tehtävän. Edellinen järjestösihteeri erosi keväällä, mistä lähtien Tringan sihteeri on hoitanut tehtävää väliaikaisena.

Etsimme henkilöä jonka tehtävänä on toiminnan kehittäminen ja lintuharrastuksen edistäminen Tringan toimialueella tavoitteena kasvattaa Tringan jäsenmäärää ja vaikuttavuutta entisestään. Olemme BirdLife Suomen suurin alueellinen lintuharrastajien järjestö.

Tehtävän hoidossa lintutuntemus on välttämätöntä, järjestötoiminnan aikaisempi tuntemus suotavaa. Toivomme hakijalta avointa suhtautumista mielenkiintoisiin haasteisiin, idearikkautta ja sosiaalista mielenlaatua sekä kykyä tulla toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa.

Toimi on osapäiväinen ja kausiluonteinen, keskittyen kevääseen ja syksyyn. Palkka määräytyy 1850 €/kk perusteella. Toimi on tarkoitus täyttää ensi vuoden alusta lähtien.

Tehtävät koostuvat mm. seuraavista:

– yleisötapahtumien järjestäminen esim. lintutornipäivystykset ja lintukävelyt hyvillä lintupaikoilla sekä sellaisten organisointi
– nuorisotoiminnan kehittäminen esim. yhteistyössä koulujen kanssa
– Tringan tuottaman materiaalin myynnin järjestäminen

Hakemukset  osoitteeseen puheenjohtaja@tringa.fi 20.12.2012 mennessä.

Hallitus

 

 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin