Syyskokouksen päätöksiä ja vuoden tringalainen

 
Tringan syyskokous pidettiin eilen 1.11. Tieteiden talolla PU:n toimiessa perinteellisenä puheenjohtajana. Paikalla oli noin 40 tringalaista. Varapuheenjohtajaksi valittiin seuraavaksi 2-vuotiskaudeksi Erkki Virolainen ja hallitukseen uudelleen erovuoroiset Jaakko Asplund, Johannes Silvonen ja Eeva-Liisa Korpela sekä uutena välikauden pitänyt Kaisa Välimäki. Tervetuloa takaisin, Vilppu!

Muutoksia Tringan sääntöihin hyväksyttiin kaksi. Syys- ja kevätkokous voidaan kutsua laillisesti koolle viikkoa ennen myös yhdistyksen verkkosivuilla olevalla ilmoituksella eikä maksettua sanomalehti-ilmoitusta vast’edes enää tarvita (10 §). Toiseksi muutettiin syyskokouksessa valittavat tilintarkastajat ja heidän varamiehensä (11 § kohta 8) nykylainsäädännön mukaisiksi toiminnantarkastajaksi ja tilintarkastajaksi ja heidän varamiehikseen. Tullakseen voimaan sääntöjen muutos on hyväksyttävä samanlaisena myös kevätkokouksessa.

Vuoden tringalaiseksi valittiin Risto Willamo. Risto aloitti lasten lintupäivien järjestämisen, mistä sittemmin on kehittynyt BirdLifen lasten lintuviikko. Sen lisäksi hän on organisoinut viime vuosien Lullulan alueen (=Raasepori) vuoden lintu -laskennat ja vastaa lintuharrastajien haastekilpailujen järjestämisestä Länsi-Uudellamaalla. 

Kuukausikokouksen esityksenä saatiin kuulla, ennakkotiedoista poiketen, informatiivinen esitys öljyntorjunnasta ja öljyyntyneiden lintujen pelastamisesta. Pitäjänä oli WWF Suomen aiheesta vastaava Teemu Niinimäki. Lintuharrastajia kaivataan vapaaehtoisiin joukkoihin. Hallitus välittää näin tämän tärkeän viestin myös niille, jotka eivät olleet paikalla.
  

Syyskokouksen vahvistama toimintasuunnitelma vuodelle 2013Tringan virallisia dokumentteja 

img_5236_1.jpg

 
Puheenjohtaja Seppo Vuolanto ja Vuoden tringalainen Risto Willamo. Kiertopalkinto on Jari Kostetin maalaama taulu.
 
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin