Lintusäätiedote Tringan alueelle 3.-5.10.

Jarmo Koistisen laatima lintusäätiedote:

Lämmin etelävirtaus jatkuu.

ke: Enimmäkseen heikkoa, merellä kohtalaista etelänpuoleista tuulta. Puolipilvistä-pilvistä ja poutaa; pieni sadekuurojen ja kohtalainen sumun mahdollisuus. Sumutta hyvää aamumuuttosäätä rannikolla pikkulinnuille. Jos pilvisyys on päivällä kyllin vähäistä, myös haukkamuuttosäätä. Yöllä ke-to hyvää idän harvinaisuuksien tulosäätä.

to: Enimmäkseen kohtalaista kaakkoistuulta, joka iltapäivän kuluessa lännestä alkaen kääntyy lounaaseen ja voimistuu merellä navakaksi. Verraten pilvistä ja iltapäivällä-illalla lännestä alkaen yleisesti sadetta. Kohtalainen aamumuuttosää, päivällä huonompi.

pe: Enimmäkseen kohtalaista lounaanpuoleista tuulta, vaihtelevaa pilvisyyttä ja paikoin sadekuuroja. Jälleen melko hyvä aamumuuttosää rannikon johtolinjalla.

Viikonloppu näyttää matalapainevoittoisen pilviseltä ja sateiselta.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin