Luonto- ja ympäristöviikkoa vietetään kirjastoissa 14.-20. helmikuuta

Valtakunnallisen teemaviikon tavoitteena on tuoda ihmisten tietoisuuteen ajankoh­taisia luonto- ja ympäristöasioita. Tämän vuoden teemoja ovat vapaaehtoistoiminta sekä luonnon hiilivarastojen suojelu.
 
Tringa esittäytyy Espoon keskuksen Entresse-kirjastossa, jossa on nähtävänä mm. Hangon lintuasemaa sekä Ämmässuon kaatopaikan linnustoa esittelevät posterit, Suomenojaa käsittelevä presentaatio sekä selailtavana Tringan kustantama Uudenmaan linnusto -kirja.
 
Luonto- ja ympäristöviikko on järjestetty vuodesta 1999 alkaen. Tänä vuonna se näkyy noin 200 kir­jastossa ympäri Suomen. Luonto- ja ympäristöviikon järjestää Suomen luonnonsuojeluliitto yhteistyössä Luonto-Liiton ja Suomen kirjastoseuran kanssa.
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin