Lintusäätiedote Tringan alueelle 20.-22.10.

Jarmo Koistisen laatima lintusäätiedote Tringan alueelle:

Alkuviikon jatkunut, harhautujille kohtalaisen hyvä, voimakas eteläinen-kaakkoinen virtaus päättyy ja loppusyksyn muutto voi edetä. Toisaalta laajat sateet ja runsas alapilvisyys jarruttavat edelleen meren ylitystä.

Ke-to aamu: Enimmäkseen heikkoa etelänpuoleista tuulta, runsasta alapilvisyyttä, ajoittain vesisadetta ja huonohko näkyvyys. Muuttosää melko huono, mutta mahdollisesti rastaita ja muita yömuuttajia menee paljon ja kuuluvasti matalalla sekä putoaa aamulla mm. puistoihin.

To: Päivän kuluessa lännestä alkaen poutaantuvaa, pilvisyys vähenee ja alkaa tuulla kohtalaisesti luoteesta. Hangon suunnalla kohtuullinen päivämuuttosää ja koko alueella kovaa yömuuttoa illalla, lähinnä rastaita.

Pe: Aamun kuluessa nopeasti voimistuvaa etelänpuoleista tuulta sekä lännestä räntäsadetta, joka muuttuu vesisateeksi. Huono muuttosää.

Viikonlopun arvio: Lounaanpuoleista leutoa virtausta ja ajoittain sadetta.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin