Goan lajilista on jälleen päivitetty

Tringan lintuharrastajat ovat keränneet jo kahdentoista talvikauden ajan tietoa suomalaisten harrastajien Intian Goalla havaitsemista lintulajeista. Markku Tunturi, Ilkka Lehtinen sekä Kari Soilevaara ovat koonneet nämä havainnot ylös ja tämä pinnalista on julkaistu päivitettynä vuosittain Tringan kotisivuilla. Lisäksi havainnoista on koostettu iltahuutolista, jonka avulla on kätevää illalla tarkistaa, mitä päivän aikana on näkynyt – ja mitä olisi vielä ehkä mahdollista nähdä.

Goan pinnalista on jälleen päivitetty vuoden 2009 havainnoilla ja se on saatavissa Tringan sivuilta tulevan talvikauden retkiä varten. Käy ihmettelemässä ja printtaa sivuilta pdf-tiedostoina aukeavat listat, jos matkasi käy Intian ihmemaahan!

 
Pinnalistat sun muut  löytyvät siis täältä: http://www.tringa.fi/fi/tringa-goalla.html
lehmhaikara.jpg
Lehmähaikarat (c) Kari Soilevaara
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin