Retket lisätty tapahtumakalenteriin

Tringan järjestämät retket on lisätty tapahtumakalenteriin

Retkiä on yhteensä neljäkymmentä jotka suuntautuvat pääasiassa Uudenmaan lintukohteisiin. Muutama ulkomaanretki täydentää retkivuotta. Uusina retkinä on mm. Ämmässuo, Hämeen pöllöretki, Aarniretki sekä yölaulajamaraton.

Retkillä pääsee tutustumaan mm. lintuasemien toimintaan; muutonhavainnointiin ja rengastukseen. Oppaan avulla oppii tuntemaan valtaosan Suomessa esiintyvistä lintulajeista.

Retkiä on kahdentyyppisiä. Kävelyretket kestävät yleensä muutaman tunnin ja ne ovat maksuttomia. Helsingin Viikissä ja Espoon Laajalahdella järjestetään useampi kävelyretki. Bussiretket kestävät yleensä koko päivän, lisäksi ne ovat maksullisia sekä vaativat etukäteen ilmoittautumisen.

Pääosalle retkille ovat kaikki tervetulleita, osa on vain jäsenistölle. Käy katsomassa tapahtumakalenterista sinulle sopiva retki ja ilmoittaudu vaikka maaliskuun pöllöretkelle!

 tringan_tiaisretki_2008_c_roland_vsa.jpg

Tringan retkellä pääsee lähietäisyydeltä näkemään vaikka palokärjen. Kuva on viime vuoden Tiaisretkeltä lokakuun alusta jossa ihasteltiin myös pähkinähakkia kädestä.

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin