Tringan nuorisojaoston perustamiskokous 11.11.2008

Tringan nuorisojaosto on tarkoitus käynnistää uudestaan muutaman vuoden tauon jälkeen. Nuorisojaoston ensimmäinen kokous ja ns. perustamiskokous pidetään tiistaina 11.11.2008  klo 18.00 Nuorten luontotalolla (osoite: Mechelininkatu 36, Helsinki). Kokous on tarkoitettu kaikille nuorille lintuharrastajille, jotka haluavat retkeillä rennossa, ikäisessään seurassa. Ensimmäisessä kokouksessa on tarkoitus suunnitella vuoden 2009 toimintaa: sopia retkistä, kokouksista ja kokouksien ohjelmasta. Lisäksi on tarkoitus kertoa nuorisojaoston aiemmasta toiminnasta sekä katsella hieman kuvia vanhoilta nuorisojaoston retkiltä.

Keväälle on jo kaavailtu retkeä Hangon ja Rönnskärin lintuasemille sekä Viikkiin. Mahdollisuudet toimintaan ovat kuitenkin rajattomat, joten tule paikalle ja kerro mitä haluaisit tehdä, oppia tai nähdä niin toteutetaan se yhdessä!

Jos et pääse ensimmäiseen kokoukseen, mutta olet kiinnostunut tulemaan mukaan, seuraa ilmoittelua verkossa ja netissä. Kokoukseen ei tarvitse erikseen ilmoittautua.

Tätä viestiä saa mielellään levittää eteenpäin.

Lisätietoja:
Jaakko Aarniala jaakko_aarniala@hotmail.com
Aleksi Lehikoinen aleksi.lehikoinen@helsinki.fi
Vilppu Välimäki kaisa.valimaki@helsinki.fi

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin