Ladataan Tapahtumat

Vallisaaren retki

31.8. @ 9:00 - 13:30

Vallisaari ja siihen aallonmurtajamaisella kannaksella yhdistyvä Kuninkaansaari ovat pääkaupunkiseudun saariston monimuotoisin luontokohde. Aiemmin suljettuna olleet saaret ovat kehittyneet villin luonnontilaisiksi. Suomen luonnon päivän Vallisaaren retkellä havainnoidaan loppukesän lintuja. Aleksanterinpatterilta seurataan hyvän muuttosään sattuessa lintumuuttoa. Kävelyä kertyy 5-6 km. Reitti on paikoin mäkinen ja Aleksanterinpatterille on pitkä porrasnousu. Kaukoputkesta on hyötyä mutta kiikareillakin pärjää.

Retkelle tulee ilmoittautua (ks. alempana). Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Lue myös yleiset retkiohjeet.

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille, enintään 16 osallistujaa

Retkimaksu: 27 €, sisältää laivalipun.

Oppaana: Mikko Salonen

Retken lähtö klo 9, Kauppatori, Keisarinluodonlaituri. Ole paikalla klo 8.45.

Lähtöpaikka kartalla

Retken päättyminen noin klo 13.30. Paluulaiva lähtee Vallisaaresta klo 13. Voit myös halutessasi jäädä omatoimisesti saareen ja palata myöhemmällä vuorolla.

Ilmoittautuminen alkaen  28.7. klo 8, viimeistään 23.8. seuraavan linkin kautta:

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/vallisaaren-retki/667c4562123059823d8b4570

Ilmoittautumisen peruutus: opastuksetÄTtringa.fi. Mikäli perut ilmoittautumisen viimeistään 23.8., saat retkimaksupalautusta 27 €-15 €=12 €. Mikäli perut ilmoittautumisen 24.8. tai sen jälkeen tai et tule retkelle, retkimaksua ei palauteta.

Ilmoittautuminen jonoon: Mikäli retki on varattu täyteen ja haluat ilmoittautua jonoon, lähetä sähköposti: opastuksetÄTtringa.fi. Ilmoita jonovarauksen yhteydessä puhelinnumerosi.

Tiedustelut: opastuksetÄTtringa.fi

Retkipalaute: Voit lähettää retkestä halutessasi palautetta: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
31.8.
Aika:
9:00 - 13:30
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin