Loading Events
  • This event has passed.

Tuomarinkylän ja Itä-Pakilan kävelyretki

5.2.2022 @ 8:30

Retkeilemme aamupäivän Tuomarinkylän kartanon alueella ja tutustumme paikallisiin talvehtijoihin. Alueella on hyvinkin monipuolinen valikoima elinympäristöjä, joten on mahdollista löytää useita eri talvehtivia lintulajeja. Ehtiessämme käymme myös etsimässä koskikaraa. Maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista, vaikka pyrimmekin pysymään teillä ja poluilla. Kävelyä kertyy noin 5 km.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

Oppaana: Niko Björkell

Retkiaika: Lähtö klo 8.30, paluu noin klo 12

Lähtöpaikka: Tuomarinkylän kartanon parkkipaikka, Tuomarinkyläntie 7

Ilmoittautuminen: viimeistään 3.2. klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/x46ew0knmqabk

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Details

Date:
5.2.2022
Time:
8:30
Kirjoita jotakin