Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tuomarinkylän ja Itä-Pakilan kävelyretki

13.2.2022 @ 8:30 - 12:00

 

Retkeilemme aamupäivän Tuomarinkylän kartanon alueella ja tutustumme paikallisiin talvehtijoihin. Alueella on hyvinkin monipuolinen valikoima elinympäristöjä, joten on mahdollista löytää useita eri talvehtivia lintulajeja. Ehtiessämme käymme myös etsimässä koskikaraa. Maasto voi olla paikoin vaikeakulkuista, vaikka pyrimmekin pysymään teillä ja poluilla. Kävelyä kertyy noin 5 km.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

HUOM! Jos olit ilmoittautunut vastaavalle 5.2. retkelle, joka peruttiin, ja ilmoitit retkikoordinaattorille, että osallistut 13.2. retkelle, sinun ei tarvitse enää ilmoittautua uudelleen.

Oppaana: Niko Björkell

Retkiaika: Lähtö klo 8.30, paluu noin klo 12

Lähtöpaikka: Tuomarinkylän kartanon parkkipaikka, Tuomarinkyläntie 7

Ilmoittautuminen: viimeistään 11.2. klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/d8qvgs7avmdar

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
13.2.2022
Aika:
8:30 - 12:00
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin