Loading Events
  • This event has passed.

Santahaminan retki TÄYNNÄ Myös jono täynnä

22.5.2023 @ 18:30 - 22:00

Santahaminan iltaretkellä tarkkaillaan arktisen muuton loppumaininkeja ja tutustutaan Santahaminan iltalinnustoon. Kävelyä retkellä kertyy noin 4 kilometriä. Retkellä tulee kulkea oppaan mukana, omatoiminen alueella liikkuminen on kielletty. Retkeltä ei voi poistua kesken retken.

Mukana retkellä tulee olla tunnistautumista varten voimassa oleva henkilöllisyystodistus: henkilökortti tai passi. Ajokortti ei kelpaa. Autolla saapujilta kaikkien autossa olijoiden henkilöllisyys tarkistetaan Santahaminaan saavuttaessa portilla. Bussilla tulevien henkilöllisyys tarkistetaan bussissa. Ilmoita saapuessasi porttivartiolle, että nimesi löytyy Tringan listalta.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille, jotka eivät ole ilmoittautuneet  15.4. Santahaminan retkelle. Retkeläisen tulee olla Suomen kansalainen.

Oppaana: Paul Segersvärd

Retkimaksu: Tringan jäsen 15 €

Retken lähtö: Klo 18.30, Santahaminantien eteläpää, bussin 86 päätepysäkin viereinen pysäköintialue.

Lähtöpaikan karttalinkki

Retken paluu:  Noin klo 22, sama paikka

Ilmoittautuminen viimeistään 14.5. oheisen linkin kautta

 

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/santahaminan-retki/63c7ba114cf3a906178b4567

Ilmoittautumisen peruminen: Ilmoita peruutus sähköpostilla: opastukset@tringa.fi. Retkimaksusta palautetaan 5 €, kun perut ilmoittautumisen viimeistään 14.5. 

Ilmoittautuminen jonoon: opastukset@tringa.fi  Huom! Retkelle ei kulkulupamenettelyn vuoksi kannata  ilmoittautua jonoon 14.5. jälkeen.

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Details

Date:
22.5.2023
Time:
18:30 - 22:00
Event Category:
Kirjoita jotakin