Loading Events
  • This event has passed.

Santahaminan retki

14.4. @ 9:00

Retkellä seurataan kevään edistymistä Santahaminassa ja sen rantavesillä. Retkellä viivähdetään myös meren rannalla muuttoa seuraamassa, lämmin pukeutuminen on tarpeen. Paikalliset haahkat ja allit hallitsevat aalloilla äänimaailmaa. Metsässä raikaa moniääninen rastaiden ja muiden laulajien kevätkonsertti. Kävelyä retkellä kertyy 3-4 kilometriä. Eväitä ehtii mainiosti syödä muutonseurannan lomassa. Kaukoputkesta on retkellä hyötyä, kiikareillakin pärjää hyvin.

Retkellä tulee kulkea oppaan mukana, omatoiminen alueella liikkuminen on kielletty. Retkeltä ei voi poistua kesken retken.

Mukana retkellä tulee olla tunnistautumista varten voimassa oleva henkilöllisyystodistus: henkilökortti tai passi. Ajokortti ei kelpaa. Autolla saapujilta kaikkien autossa olijoiden henkilöllisyys tarkistetaan Santahaminaan saavuttaessa portilla. Bussilla tulevien henkilöllisyys tarkistetaan bussissa. Ilmoita saapuessasi porttivartiolle, että nimesi löytyy Tringan listalta. Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään kulkulupaa varten henkilötietoja.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Lue yleiset retkiohjeet täältä:

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille. Retkeläisen tulee olla Suomen kansalainen. Enintään 20 osallistujaa.

Oppaana: Paul Segersvärd

Retkimaksu: Maksuton

Retken lähtö: Klo 9, Santahaminantien eteläpää, bussin 86 päätepysäkin viereinen pysäköintialue.

Lähtöpaikan karttalinkki

Retken paluu:  Noin klo 12, sama paikka

Ilmoittautuminen alkaen 3.3. klo 8, viimeistään 5.4. klo 16 oheisen linkin kautta:

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/r0etssrfuz1vr

LUE TARKOIN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ OLEVAT KYSYMYKSET JA VASTAA OHJEEN MUKAAN. VAILLINAISIN TIEDOIN EI KULKULUPAA MYÖNNETÄ.

Muista perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Maksuttomille kävelyretkille ei voi ilmoittautua jonoon. Jos retki on täynnä, yritä varata paikka myöhemmin uudelleen, peruutusten myötä on voinut vapautua retkipaikka. Kulkulupahakemuksen vuoksi uusia ilmoittautumisia ei voida ottaa 5.4. jälkeen.

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Retkipalaute: Voit halutessasi antaa retkipalautetta retken jälkeen: opastuksetÄTtringa.fi

Details

Date:
14.4.
Time:
9:00
Event Category:
Kirjoita jotakin