Loading Events
  • This event has passed.

Santahaminan retki TÄYNNÄ, myös jono täynnä

15.4.2023 @ 9:00 - 12:30

Retkellä seurataan Santahaminan eteläkärjessä kevätmuuton kulkua Suomenlahdella. Kaukoputkesta on hyötyä. Koska retkellä ollaan paljon paikallaan meren rannalla muuttoa seuraamassa, lämmin pukeutuminen on tarpeen. Kävelyä retkellä kertyy 3-4 kilometriä. Eväitä ehtii mainiosti syödä muutonseurannan lomassa. Retkellä tulee kulkea oppaan mukana, omatoiminen alueella liikkuminen on kielletty. Retkeltä ei voi poistua kesken retken.

Mukana retkellä tulee olla tunnistautumista varten voimassa oleva henkilöllisyystodistus: henkilökortti tai passi. Ajokortti ei kelpaa. Autolla saapujilta kaikkien autossa olijoiden henkilöllisyys tarkistetaan Santahaminaan saavuttaessa portilla. Bussilla tulevien henkilöllisyys tarkistetaan bussissa. Ilmoita saapuessasi porttivartiolle, että nimesi löytyy Tringan listalta.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille, jotka eivät ole/olleet ilmoittautuneet  22.5. Santahaminan retkelle. Retkeläisen tulee olla Suomen kansalainen.

Oppaana: Paul Segersvärd

Retkimaksu: Tringan jäsen 15 €

Retken lähtö: Klo 9, Santahaminantien eteläpää, bussin 86 päätepysäkin viereinen pysäköintialue.

Lähtöpaikan karttalinkki

Retken paluu:  Noin klo 12.30, sama paikka

Ilmoittautuminen ja retkimaksu viimeistään 7.4. oheisen linkin kautta

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/santahaminan-retki/63c6dfc79548b624078b4567

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

 

Ilmoittautumisen peruminen: Ilmoita peruutus sähköpostilla: opastukset@tringa.fi. Retkimaksusta palautetaan 5 €, kun perut ilmoittautumisen viimeistään 7.4. 

Ilmoittautuminen jonoon: opastukset@tringa.fi  Huom! Retkelle ei kulkulupamenettelyn vuoksi kannata  ilmoittautua jonoon 7.4. jälkeen.

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Details

Date:
15.4.2023
Time:
9:00 - 12:30
Event Category:
Kirjoita jotakin