Ladataan Tapahtumat

Pihlajasaaren retki

15.8. @ 14:00 - 18:30

Pihlajasaaren loppukesän retkellä kierretään Itäinen Pihlajasaari ja Läntinen Pihlajasaari. Tukkakoskelolla ja tukkasotkalla on loppukesällä Pihlajasaaressa vielä poikasia, hyönteissyöjien ja kahlaajien muutto on  käynnissä, pensaikot kuhisevat kerttuja ja sieppoja.  Kävelyä kertyy poluilla ja rantakallioilla noin 4 km.

Retkelle tulee ilmoittautua (ks. alempana). Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Lue myös yleiset retkiohjeet:

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille, enintään 16 osallistujaa

Retkimaksu: 15 €. Lisäksi Pihlajasaaren lautan maksu (6 € eläkeläiset, lapset/9 € aikuiset), jonka jokainen huolehtii itse. Matkalippuja voi ostaa etukäteen JT-Linen verkkokaupasta:

https://jtline.shop.crd.fi/

Oppaana: Eero Haapanen

Retken lähtö klo 14, Ruoholahden vesibussilaituri Ravintola Faron vieressä, lähellä Ruoholahden metroasemaa (osoite Kellosaarenranta 10)

Pihlajasaareen pääsee myös Kaivopuiston Merisatamasta, Merisatamanranta 10,  Cafe Carusellin vierestä. 13.30  lähtevällä vesibussilla ennättää retken lähtöön Pihlajasaaren, mutta hetki pitää odotella Ruoholahden vesibussia.

Lähtöpaikan kartta

Retken paluuvesibussi Pihlajasaaresta Ruoholahteen  klo 18.10.

Merisatamaan palatessa vesibussit lähtevät Pihlajasaaresta klo 17.45 tai klo 19.15

Ilmoittautuminen ja retkimaksu 15 € alkaen 28.7. klo 8, viimeistään 12.8. seuraavan linkin kautta:

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/pihlajasaaren-retki/664f0b3b0b7095d20b8b4568

Retken peruutus: Ilmoita peruutuksesta sähköpostilla: opastukset@tringa.fi. Maksimissaan 15 € retkimaksua ei palauteta. Ilmoittamalla peruutuksen mahdollistat kuitenkin retkipaikan toiselle.

Ilmoittautuminen jonoon: Mikäli retki on varattu täyteen ja haluat ilmoittautua jonoon, lähetä sähköposti: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedustelut: opastuksetÄTtringa.fi

Retkipalaute: Voit lähettää retkestä halutessasi palautetta: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
15.8.
Aika:
14:00 - 18:30
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin