Loading Events

Örön syysretki TÄYNNÄ Voit ilmoittautua jonoon

11.9. - 13.9.

Örön linnakesaari on Saaristomeren kansallispuiston helmi. Se sijaitsee Kemiönsaaren kunnassa, Hiittisten lounaispuolella. Örö on matalalla vesialueella sijaitseva harjusaari, jossa on useita arvokkaita luontotyyppejä ja sen ulkomerellinen sijainti tekee siitä hyvin potentiaalisen lintupaikan.

Retkellä tutustutaan saaren muuttoaikana monipuoliseen linnustoon, seurataan muuttoa ja nautitaan rennolla otteella Saaristomeren upeasta alkusyksystä. Syyskuun alussa saarelle pysähtyy paljon muuttavia lintuja. Eteenkin varpuslintuja ja petolintuja on usein paikallisena runsaasti. Sääolosuhteitten mukaan vesilintuja ja kahlaajia on vaihtelevasti. Örö on lintupaikkana monipuolinen ja yllätysvalmis.

Tietoa Öröstä:

https://www.luontoon.fi/oro

Lue yleiset retkiohjeet täältä:

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille. Enintään 16 osallistujaa.

Retkiaika ja lähtöpaikka: Lähtö Kemiönsaaren Kasnäsin satamasta,  Kasnäsintie 1296 WilsonChartersin tilausveneellä keskiviikkona 11.9. klo 11. Ole paikalla viimeistään klo 10.45. Paluu Öröstä perjantaina 13.9. klo 16 lähtevällä vuoroveneellä. Matka-aika veneellä on noin 45 minuuttia. Kasnäsissa on kaksi yleistä pysäköintialuetta, johon auton voi maksutta paikoittaa. P-alueet sijaitsevat maantien oikealla puolella lähestyttäessä Kasnäsin lauttarantaa.

Retken hinta: 510 € (hotelli 1 hh)/435 € (hotelli 2 hh)/370 € (hostelli, 2-4 henkilöä huoneessa). Retkimaksu sisältää opastuksen, venekuljetukset Kasnäs-Örö-Kasnäs, majoittumisen 2 yötä, täysihoidon 7 (2 x aamiainen, 3 x lounas, 2 x päivällinen, kotimatkalle eväspaketin), polkupyörävuokran, saunamaksun, tapaturmavakuutuksen retken ajan. Lisäksi kimppakyytimaksu 40 €, tämä maksetaan suoraan kuljettajalle. Voit varata majoituksen hotellin 2 hengen huoneessa vain, jos sinulla on tiedossa huonekaveri. Hotellihuoneissa on oma kylpyhuone, hostellissa on yhteiskäytössä wc:t ja suihkut.

Oppaana: Mikko Salonen (linnut) ja Jaana Sarvala (käytännön järjestelyt)

Ilmoittautuminen ja varausmaksu 100 € viimeistään 30.6. oheisen linkin kautta:

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/oron-syysretki/6553aa706afc54fe3e8b4570

Maksa loppumaksu 410 €/335 € Tringan retkitilille FI0215723000351585 viimeistään 30.6. Kirjoita loppumaksun viestikenttään ”Retki Öröön 2024 loppumaksu” ja maksetun osallistujan/osallistujien nimet. Huom! Loppumaksusta ei tule erillistä ilmoitusta. Merkitse maksu kalenteriisi ja maksa ajoissa, niin vältyt maksumuistutuskuluilta.

Ilmoittautumisen peruminen: Jos peruutat varauksesi viimeistään 30.6., sinulle palautetaan retkimaksu – (miinus) 15 €). Lähetä peruutuksesta sähköposti: opastukset@tringa.fi. Saat ohjeet retkimaksun/varausmaksun palautuksen hakemiseksi. 1.7. ja sen jälkeen tulleista peruutuksista ei retkimaksua palauteta ellei tilalle saada toinen osallistuja.

Jos retki on täynnä, voit ilmoittautua jonoon: opastukset@tringa.fi

Tiedustelut: opastuksetÄTtringa.fi

Retkipalaute: Voit halutessasi lähettää retkipalautetta retken jälkeen: opastuksetÄTtringa.fi

Details

Start:
11.9.
End:
13.9.
Event Category:
Kirjoita jotakin