Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Opaspäivystys Lammassaaren katselulavalla ja pitkospuilla

30.5.2023 @ 20:00 - 22:00

Tringan opas päivystää Lammassaaren lintulavalla klo 20-22 ja auttaa lintujen tunnistamisessa. Opastus jatkuu klo 22- vielä Lammassaari-Pornaistenniemi -välin. 

Lammassaaren lintulava sijaitsee Vanhankaupunginlahden Lammassaaressa. Kulku Jokisuuntien eteläpäästä Pornaistenniemen kautta pitkospuureittiä Lammassaareen. Saareen tultuasi seuraa opasteita. Matkaa on noin 1,5 km. Lintulavalle on esteetön reitti. Pornaistenniemessä on mäki, mutta avustajan kanssa pyörätuolilla kulku onnistuu.

HUOM! Vanhankaupunginlahdella on työmaa, autolle ei välttämättä löydy pysäköintipaikkaa aivan retken lähtöpaikan tuntumasta. Huomioi tämä aikataulussasi.

Lammassaaren lintulavan sijainti

Ei ilmoittautumista.

Torniopastuksessa on säävaraus. Katso mahdolliset viime hetken muutokset Tringan tapahtumakalenterista.

Tringalla on käytössä kaksi yhdistyskaukoputkea ja kahdet kiikarit.  Tringan jäsenet voivat lainata kaukoputkia ja kiikareita maksutta kerrallaan enintään kolmeksi päiväksi.

Toinen kaukoputkista sijaitsee Helsingin Viikissä Lintuvarusteessa (Koetilantie 1 B 5) ja toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa (Itämerenkatu 16). Kiikarit sijaitsevat Foto Fennicassa.

Yhdistyskaukoputken tai kiikareiden varaustilannetta voi tiedustella soittamalla Lintuvarusteeseen tai Foto Fennicaan tai kysymällä paikan päällä. Kaukoputkea tai kiikareita lainatessa kannattaa varautua esittämään henkilöllisyystodistus. Lainaputkea ja -kiikareita tulee kohdella erityisellä varovaisuudella, ja mahdollisista vioista kertoa heti niitä palauttaessa.

Tiedot

Päivämäärä:
30.5.2023
Aika:
20:00 - 22:00
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin