Loading Events
  • This event has passed.

Nuorten retki Hangon lintuasemalle

12.4. - 14.4.

Hei, oletko nuori lintuharrastaja tai lintuharrastuksesta kiinnostunut? Kiinnostaisiko kevätmuuton täyteinen viikonloppu yhdellä Suomen parhaista lintupaikoista? Tringa järjestää nuorille (n. 12-25-vuotiaille) lintuharrastajille tutustumisretken Hangon lintuasemalle 12.-14.4.2024.

Mitä, missä, milloin: Huhtikuun puoliväli lähenee jo kevään parasta lintuaikaa. Suomen mantereen eteläkärjessä sijaitsevan Hangon lintuaseman, eli Haliaksen, ohittaa kevään aikana kymmenettuhannet vesilinnut, tuhannet kurjet ja pikkulinnut. Tällä viikonloppuretkellä tutustutaan lintuaseman toimintaan, kuten vakioituun muutonseurantaan, lintujen rengastukseen, levähtävien lintujen laskemiseen ja muihin lintuaseman rutiineihin.

Kenelle: Retkelle mahtuu mukaan enintään 6 nuorta. Etusijalla ovat ne, jotka eivät ole aikaisemmin käyneet lintuasemalla. Oppaina retkellä toimivat Juho Tirkkonen ja Olli Keskikallio, jotka molemmat ovat usean sadan vuorokauden kokeneita lintuasemakävijöitä, rengastajia ja toimineet oppaina Tringan nuorten lintuasemaretkillä myös aiempina vuosina.

Retki on maksuton. Tringa tarjoaa osallistujille matkat (Hki – Hanko – Hki), ruuat sekä majoituksen lintuasemalla. Lintuasema vastaa talviasuttavaa kesämökkiä. Helsingistä lähdetään kohti Hankoa perjantaina iltapäivästä/alkuillasta, takaisin Helsinkiin palataan sunnuntaina iltaan mennessä. Hankoon on mahdollista saapua myös omalla kyydillä tai hypätä mukaan matkan varrelta.

Ilmoittautuminen: 3.4. mennessä verkkolomakkeella: Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tiedustelut: tirkkoju(ät)gmail.com

Details

Start:
12.4.
End:
14.4.
Event Categories:
, ,
Event Tags:
, ,

Venue

Hangon lintuasema
Tulliniemi
Hanko, Finland
+ Google Map
Kirjoita jotakin