Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Malmin lentokentän kävelyretki

11.5.2022 @ 17:00 - 20:00

Retkellä kuljetaan Malmin lentokentän alueella, mm. aiemmin kiitoteinä toimineilla väylillä. Laaja kenttäaukea houkuttaa muuttolintuja levähtämään alueella, etenkin kun maa on kostea ja alueelle muodostuu lampareita.  Retkellä saatetaan myös olla paikallaan ja seurata muuttoa, jos sellaista on näkyvissä. Helsingin kaupunki sulki lentokentän kiitotien 14.3.2021. Helmikuussa 2022 lentoaseman alue avattiin julkiseksi ulkoliikunta-alueeksi.

 

 

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena.

Säävaraus. Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: Maksuton

Oppaana: Harri Hölttä

Lähtöpaikka: Malmin lentokenttä, terminaalirakennuksen edusta

Retkiaika: Lähtö klo 17, paluu noin klo 20. Ehdit mukaan vaikket ihan klo 17:ksi ennätä, retkijoukko näkyy rakennuksen pohjoispuolelta tähytessä.

Ilmoittautuminen: viimeistään 9.5.  klo 16 seuraavan linkin kautta

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/s6bknzwphhnay

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
11.5.2022
Aika:
17:00 - 20:00
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Malmin lentokenttä
Malmin lentokenttä
Helsinki, Finland
+ Google Map
Kirjoita jotakin