Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Lintuopastus Vanjärven lintutornilla PERUTTU

6.4. @ 7:00 - 11:00

Vanjärvi on merkittävä lintujen kevät- ja syysmuuttojen levähdyspaikka Vihdissä. Järvellä levähtää parhaimmillaan tuhansia hanhia. Joutsenia, muita vesilintuja, kahlaajia näkyy myös monipuolisesti.

Tringan opas päivystää Vanjärven lintutornissa klo 7-11 ja auttaa lintujen tunnistamisessa.

Ajo-ohje: Porintieltä käännytään Vihti-Ikkala maantielle 1224 (Jokikunnantie), jolta käännös oikealle Vanjärventielle 11201. Vanjärventieltä käännös Tammimäentielle.

Vanjärven lintutorni kartalla.

Ei ilmoittautumista.

Lintuopastuksessa on säävaraus. Katso mahdolliset viime hetken muutokset Tringan tapahtumakalenterista. PÄIVITYS 3.4. OPASTUS ON PERUTTU VANJÄRVEN TULVAN VUOKSI

Tringalla on jäsenilleen käytössä kaksi yhdistyskaukoputkea ja viidet kiikarit. Tringan jäsenet voivat lainata kaukoputkia ja kiikareita maksutta kerralla enintään kolmeksi päiväksi. Näitä voi myös varata etukäteen. Toinen kaukoputkista sijaitsee Helsingin Viikissä Lintuvarusteessa (Koetilantie 1 B 5) ja toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa (Itämerenkatu 16). Kiikarit sijaitsevat Lintuvarusteessa ja Foto Fennicassa. Kaukoputkien ja kiikareiden varaustilannetta voi tiedustella soittamalla Lintuvarusteeseen tai Foto Fennicaan tai kysymällä paikan päällä. Kaukoputkea tai kiikareita lainatessa kannattaa varautua esittämään henkilöllisyystodistus. Lainakaukoputkea ja -kiikareita tulee kohdella erityisellä varovaisuudella, ja mahdollisista vioista kertoa heti niitä palauttaessa.

Tiedot

Päivämäärä:
6.4.
Aika:
7:00 - 11:00
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin