Loading Events
  • This event has passed.

Lammassaaren iltaretki

15.3.2022 @ 15:00 - 21:00

Töyhtöhyypät, merihanhet ja harmaahaikarat ovat saapuneet. Sarvipöllö saalistaa pitkosten varressa, kun pimenee. Retki päättyy Pornaistenniemelle. Retken kävelymatka runsaat 2 kilometriä, polkuja ja pitkosreittiä pitkin.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan viranomaisten suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: Maksuton

Oppaana: Eero Haapanen

Lähtö- ja päättymispaikat: Retki alkaa Lammassaaren isolta lintulavalta (lintutornin vieressä) ja päättyy Pornaistenniemelle. Lammassaareen kulku pitkospuureittiä Pornaistenniemen kautta. Kulkuaika (ilman pysähdyksiä) noin 20 min.

Retkiaika: Opastus alkaa klo 18, päättyy noin klo 21.

Ilmoittautuminen: viimeistään 13.3  klo 16 seuraavan linkin kautta

 

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/9567bfa1t37pu

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Details

Date:
15.3.2022
Time:
15:00 - 21:00
Event Category:
Kirjoita jotakin