Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kuusamon retki TÄYNNÄ Voit ilmoittautua jonoon

1.6. - 4.6.

Kuusamossa taigametsän siimeksessä elää kesäaikaan mielenkiintoinen linnusto. Retken aikana tutustutaan mm. Kuusamon alueen tunnuslintuun, vaarojen rinteillä laulavaan sinipyrstöön sekä pyritään löytämään itäiset muuttolinnut pohjan- ja pikkusirkku sekä vanhojen metsien tyyppilinnut kuukkeli ja pohjantikka sekä metsäkanalinnut metso, pyy ja riekko.

Kuvat Mikko Oivukka

Retki järjestetään yhteistyössä Kuusamo Nature Photographyn kanssa. Retken aikana Kuusamossa kuljetaan pikkubussilla.

Lue yleiset retkiohjeet täältä:

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille. Enintään 7 osallistujaa.

Oppaana: Mikko Oivukka ja Juho Salo.

Retkimaksu: Tringan jäsen 680 €. Maksu sisältää oppaan palvelut, majoituksen 1 hengen huoneessa Oivangin lomakartanossa puolihoidolla, kuljetukset pikkubussilla Kuusamossa. Illallinen voidaan järjestää halukkaille lisämaksusta. Kahden hengen huone on mahdollinen mikäli sinulla on tiedossasi huonekaveri. Retkimaksu kuitenkin sama.

Retken hinta ei sisällä kuljetuksia Kuusamoon. Tulo- ja lähtöpäivän aikatauluista ilmoitetaan osallistujille myöhemmin.
Varausmaksu 100 € maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Retken loppumaksu 580 € maksetaan Tringan retkitilille FI02157230003515 85 viimeistään 5.5. Kirjoita maksun viestikenttään  “Kuusamon retki 2024 loppumaksu” sekä maksetun retkeläisen nimi/maksettujen retkeläisten nimet. Huom! Loppumaksusta ei tule erillistä muistutusta. Merkitse maksu kalenteriisi ja maksa ajoissa niin vältyt maksumuistutuskuluilta.

Retkiaika: Retki alkaa Kuusamossa lauantaina 1.6. iltapäivällä, tarkempi aika riippuu retkeläisten saapumisaikataulusta Kuusamoon. Retki päättyy tiistaina aamupäivällä.

Ilmoittautuminen ja varausmaksu 100  € alkaen 14.1. klo 8, viimeistään 5.5. seuraavan linkin kautta:

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/kuusamon-retki/653a6f43cd728b172b8b457a

Ilmoittautumisen peruminen: Jos perut varauksesi viimeistään 5.5. saat maksamasi varausmaksun/retkimaksun – (miinus ) 15 € takaisin. Jos perut varauksesi 6.5. tai sen jälkeen, retkimaksua ei palauteta ellei tilalle saada toista osallistujaa mahdollisesta jonosta.

Ilmoittautuminen jonoon: Mikäli retki on varattu täyteen ja haluat ilmoittautua jonoon, lähetä sähköposti: opastuksetÄTtringa.fi

Lisätiedot: opastuksetÄTtringa.fi, mikko.oivukkaÄTgmail.com
Retkipalaute: Voit antaa retkestä halutessasi palautetta retken jälkeen: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedot

Alkaa:
1.6.
Loppuu:
4.6.
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin