Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Huhtikuun lintuilta ja Tringan sääntömääräinen kevätkokous

4.4. @ 17:30 - 20:00

Tringan huhtikuun lintuilta sekä sääntömääräinen kevätkokous järjestetään Tieteiden talossa Helsingissä (Kirkkokatu 6, sali 104) torstaina 4. huhtikuuta klo 17.30-20.00.

Ohjelma:
klo 17.30 Sääntömääräinen kevätkokous
klo 18.30 Ilmatieteen laitoksen tutkija Nadja Weisshaupt kertoo, miten säätutkien avulla selvitetään lintujen muuttoa ja mitä säätutkat kertovat lintujen muutosta.

Kenelle: Tringan lintuillat ovat kaikille avoimia tilaisuuksia, tervetuloa!

Nadja Weisshaupt on opiskellut biologiaa luonnonsuojelubiologian osastolla Sveitsissä ja valmistunut biologian tohtoriksi 2016 Baskimaan yliopistosta Espanjassa. Hänen väitöskirjansa käsitteli lintujen yömuuton tutkimusta Biskajanlahden alueella kaukokartoitusvälineillä, mm. tutkilla. Postdoc-tutkijana hän pääsi 2018 Suomeen säätutkia hyödyntävään Suomen Akatemian lintumuuttoprojektiin Ilmatieteen laitoksella, missä hän nyt jatkaa eläinseurantoihin liittyvissä säätutkatutkimuksissa. Pitkäaikaisena lintuharrastajana Weisshaupt on vapaaehtoisena suorittanut monenlaista linnustonseurantatyötä eri maissa yli 25 vuotta. Lisäksi hän on ollut hyvin aktiivinen lintutieteellisissä yhdistyksissä ja yliopistoissa mm. kurssitoiminnassa sekä linturetkioppaana.

Tiedustelut: toimisto(ät)tringa.fi

© Nadja Weisshaupt

Tiedot

Päivämäärä:
4.4.
Aika:
17:30 - 20:00
Tapahtumaluokat:
,
Tapahtuma tagia:
, , ,

Tapahtumapaikka

Tieteiden talo
Kirkkokatu 6
Helsinki, 00170 Suomi
+ Google Map
Kirjoita jotakin