Loading Events
  • This event has passed.

Haltialan kävelyretki

15.10.2023 @ 11:00 - 14:00

Haltialan laajat peltoalueet peltoteiden vieruspensaikkoineen ovat antoisa kohde syksyiselle lintukävelyretkelle. Pusikoista ja pelloilta kuulostellaan ja tähytään mm. sirkkuja ja muita pikkulintuja. Isolepinkäinen, alueen vakituinen talviasukas, on saattanut jo saapua. Sään ollessa suotuisa kannattaa tähytä taivaalle, aika on otollista monien petolintujen muutolle. Kävelyä helppokulkuisilla väylillä voi kertyä 6-8 km. Kaukoputkesta on hyötyä.

Retkelle tulee ilmoittautua (ks. alempana).

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Kenelle: Retki on avoin kaikille

Retkimaksu: Maksuton

Oppaana: Juha Salin

Retken lähtö: Klo 11, Haltiala, Laamannintie 17, Vantaanjoen ylittävän Haltialansillan länsipuoli.  Tammiston kauppatietä (Vantaa) pitkin kulkee busseja. Kävelymatka Tammistontien bussipysäkiltä noin 1 km.

Lähtöpaikka kartalla

Retken päättyminen:  Noin klo 14, sama paikka

Ilmoittautuminen:  Alkaen 1.9., viimeistään 13.10. klo 16 seuraavan linkin kautta:

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/zsgjg9pdqsgth

Muista perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Maksuttomille kävelyretkille ei voi ilmoittautua jonoon. Jos retki on täynnä, yritä varata paikka myöhemmin uudelleen, peruutusten myötä on voinut vapautua retkipaikka. Retkille ei tule tulla ilmoittautumatta. Osallistujamäärät on mitoitettu sellaisiksi, että kaikki osallistujat näkevät ja kuulevat oppaan.

Tiedustelut: opastuksetÄTtringa.fi

Details

Date:
15.10.2023
Time:
11:00 - 14:00
Event Category:
Kirjoita jotakin