Loading Events
  • This event has passed.

Fastholman ja Kivinokan talvilinturetki 1

22.1.2022 @ 9:00 - 13:00

Leppoisalla kävelyretkellä tutustutaan Vanhankaupunginlahden talvilinnustoon Fastholmassa ja Kivinokassa.  Retkellä tarkkaillaan ruokintapaikkojen lintuja ja etsitään tikkoja Kivinokan vanhasta metsästä. Leutona talvena voi reitin varren ruovikoista löytää myös viiksitimaleja. Lopullinen reitti määräytyy sään ja lintutilanteen mukaan.
Kävelyä kertyy muutama kilometri, joista valtaosa hyväkuntoisia kävelyteitä. Kivinokalla ja tarvittaessa muuallakin liikutaan myös maastossa. Retki ei sovellu liikuntaesteisille.

Retkelle on pakollinen ilmoittautuminen (max 10 osallistujaa). Kävelyretkille ei ole jonotusjärjestelmää. Mikäli täyteen varatulle retkelle on peruutusten myötä vapautunut paikkoja, niistä ilmoitetaan tapahtumakalenterissa retken tiedoissa 2-3 päivää ennen ilmoittautumisajan päättymistä. Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle.

Retkellä noudatetaan THL:n suosituksia koronavirustartuntojen välttämiseksi. Ethän osallistu retkelle sairaana tai oireisena. Oppaan kaukoputki ei ole retkeläisten käytössä.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä päivänä mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Retki saatetaan joutua perumaan lyhyellä varoitusajalla.

Oppaana: Aapo Salmela

Lähtöpaikka: Herttoniemen urheilupuisto (Siilitie 12). Kokoonnutaan urheilukentän viereisen parkkipaikan tuntumassa.

Retkiaika: Lähtö klo 9.00. Retken kesto 3-4 tuntia, lopetus Herttoniemen metroaseman läheisyyteen (josta mahdollisuus jatkaa vielä kävellen takaisin aloituspisteeseen).

Ilmoittautuminen: viimeistään 20.1. klo 16 seuraavan linkin kautta:

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/tvxjino5w189u

 

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Details

Date:
22.1.2022
Time:
9:00 - 13:00
Event Category:
Kirjoita jotakin