Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Elokuinen nuorten retki Hangon lintuasemalle

18.8.2023 - 20.8.2023

Oletko nuori (n. 12-25-vuotias) ja kiinnostaisiko kahlaajien, metsäkirvisten, pääskyjen ja keltavästäräkkien sekä varpushaukkojen täyteinen viikonloppu yhdellä Suomen parhaista lintupaikoista? Tringa järjestää perinteeksi muodostuneen elokuisen nuorten viikonloppuretken Hangon lintuasemalle 18.-20.8.

Tällä retkellä osallistujat pääsevät tutustumaan lintuaseman arkeen, niin muuton havainnoinnin kuin lintujen rengastuksenkin kautta. Päivät voivat olla pitkiä aikaisin sarastavan aamun takia, mutta kokemukset tulevat olemaan sitäkin huikeampia! Retken oppaana toimii Olli Keskikallio ja Juho Tirkkonen. Majoittuminen tapahtuu asemarakennuksessa ja/tai halutessaan aseman pihalla teltassa.

Retki on maksuton. Tringa tarjoaa osallistujille junamatkat (Hki – Hanko – Hki), ruuat sekä majoituksen lintuasemalla. Helsingistä lähdetään kohti Hankoa perjantaina iltapäivällä, paluu takaisin Helsinkiin sunnuntaina iltaan mennessä. Hankoon on mahdollista saapua myös omalla kyydillä tai hypätä mukaan matkan varrelta.

Ilmoittaudu mukaan 15.8. mennessä sähköisen ilmoittautumisen kautta: Nuorten retki Hangon lintuasemalle (klikkaa tästä)

Tiedustelut: tirkkoju(ät)gmail.com

Tiedot

Alkaa:
18.8.2023
Loppuu:
20.8.2023
Tapahtumaluokat:
, ,
Tapahtuma tagia:
, , , ,

Tapahtumapaikka

Hangon lintuasema
Tulliniemi
Hanko, Finland
+ Google Map
Kirjoita jotakin