Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Alkukesän retki Kökariin TÄYNNÄ Voit ilmoittautua jonoon

7.6. - 10.6.

Alkukesän pitkä lintuviikonloppu Kökarin saarella kuluu kiertämällä saaren lukuisia hienoja lintujenkatselupaikkoja. Välillä tähystetään merelle, välillä kierretään saaren kallioisilla poluilla. Baltic Wings -hankkeen myötä Kökarin lintujen havainnointimahdollisuudet lintutorneineen ja katselutasanteineen ovat erinomaiset. Alkukesän linnusto on saaressa monipuolinen. Lintuja näkyy ja kuuluu. Kökarin erikoisuus, Suomessa harvinaiseksi käynyt kirjokerttu, on todennäköisesti saapunut. Hämärtyvässä kesäyössä kehrääjien surina kantaa kauas. Viime vuoden vastaavalla retkelle havaittiin kehrääjäretkellä soidintava heinäkurppa! Retkellä majoitutaan mukavasti hotellissa eikä eväistäkään tarvitse juuri huolehtia kun retkeläisiä hemmotellaan täysihoidolla.

Retkellä kuljetaan autoilla kimppakyydeillä. Ilmoita ilmoittautumisen yhteydessä voitko tarjota kimppakyytiä tai tarvitsetko kimppakyydin. Kimppakyytimaksu (sisältää myös osuuden auton laivamaksusta)  50-100 €/henkilö (riippuen auton matkustajamäärästä)  maksetaan suoraan kuljettajalle.  Mikäli lähdet omalla autollasi, varaa autopaikka laivalta hyvissä ajoin, heti kun olet varannut retkipaikan/varustamo on avannut autopaikkavaraukset.

https://www.alandstrafiken.ax/fi/etusivu

Retkellä majoitutaan mukavasti Brudhäll Hotel&Restaurangissa täysihoidolla (aamiainen, lounas ja päivällinen)  1 hengen huoneessa. Voit varata paikan myös 2 hengen huoneeseen, jos sinulla on tiedossasi huonekaveri. Ilmoita hänen nimensä ilmoittautumisen yhteydessä. Ilmoita myös mahdollinen erityisruokavaliosi.

Tarkempi retkiohjelma lähetetään ilmoittautuneille lähempänä retkeä.

Lue yleiset retkiohjeet täältä:

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille. Enintään 14 osallistujaa.

Oppaana: Suvi Riihiluoma (linnut), Jaana Sarvala (käytännön retkiasiat)

Retkiaika: Lähtö Korppoosta Galtbyn satamasta perjantaina 7.6.  klo 10 lähtevällä laivalla.  Kökarissa ollaan noin klo 12.30. Paluu Kökarista maanantaina 10.6. klo 9.30 lähtevällä laivalla, joka on Galtbyssa noin klo 12.

Retken hinta: 650 € 1 hh:ssa majoittuvilta, 550 € 2 hh:ssa majoittuvilta, Lisäksi tulevat autokulut. Retkimaksu sisältää opastuksen, majoituksen hotellihuoneessa, aamiaisen 3 x, päivällisen 3 x, lounaan 3 x, tapaturmavakuutuksen retken ajan.

Ilmoittautuminen ja varausmaksu 100 € alkaen 14.1. klo 8, viimeistään 10.5. oheisen linkin kautta:

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/alkukesan-retki-kokariin/65676e0deb7a4b242b8b457c

Loppumaksu (1 hh 550 €/2 hh 450 €) maksetaan Tringan retkitilille FI0215723000351585 viimeistään 10.5.2024. Kirjoita maksun viestikenttään “Kökar 2024 loppumaksu” ja maksetun retkeläisen nimi/retkeläisten nimet. Huom! Loppumaksusta ei tule erillistä ilmoitusta. Merkitse maksu kalenteriisi ja maksa ajoissa, niin vältyt maksumuistutuskuluilta.

Ilmoittautumisen peruminen: Lähetä peruutuksesta sähköposti: opastukset@tringa.fi

Mikäli perut osallistumisesi viimeistään 10.5., sinulle palautetaan maksamasi retkimaksu – (miinus) 15 euroa.

Mikäli perut osallistumisesi 11.5. tai sen jälkeen, sinulle voidaan palauttaa retkimaksu vain siinä tapauksessa, että retkelle saadaan tilalle toinen lähtijä.

Tiedustelut ja jonoon ilmoittautuminen: opastuksetÄTtringa.fi

Retkipalaute: voit halutessasi lähettää retken jälkeen retkipalautetta: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedot

Alkaa:
7.6.
Loppuu:
10.6.
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin