Ladataan Tapahtumat

Kesäyön kävelyretki kiehtovaan lintujen äänittämisen maailmaan

3.6. @ 20:00 - 23:00

Retkellä etsitään Vuosaaren Mäeltä ja Porvarinlahdelta kesäyön salaperäisiä laulajia: kerttusia, satakieliä, sirkkalintuja, kehrääjää ja ruisrääkkää ja hiljennytään kuuntelemaan kesäistä luontoa. Samalla opetellaan äänittämistekniikoita. Keskustellaan myös äänitteiden editoinnista, julkaisusta ja äänimäärittämisestä. Ota mukaan kännykkä ja mahdolliset muut äänityslaitteesi sekä kiikari. Kaukoputkea ei tarvita. Kävelyä kertyy noin viisi kilometriä. Reitillä on kohtalaisia korkeuseroja.

Retkelle tulee ilmoittautua (ks. alempana). Muistathan perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Säävaraus. Lintujen äänittäminen ei onnistu sateisessa/tuulisessa säässä. Varapäivä retkelle on 10.6. Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkipäivänä klo 13 jälkeen mahdollisten viime hetken muutosten varalta. Lue myös yleiset retkiohjeet.

LINKKI

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille, enintään 15 osallistujaa

Retkimaksu: 15 €

Oppaana: Hannu Varkki

Retken lähtö klo 20 Vuosaarenhuipun eli Mäen eteläiseltä pysäköintialueelta, Niinisaarentien itäpään tuntumasta

Lähtöpaikka kartalla

Retken päättyminen noin klo 23

Ilmoittautuminen alkaen 7.4.  klo 8, viimeistään 31.5. seuraavan linkin kautta:

https://tringa.tapahtumiin.fi/fi/events/e/lintujen-aanitysretki-vuosaaren-maelle/65fc78d758766182118b456d

Ilmoittautumisen peruutus: opastuksetÄTtringa.fi. Enintään 15 € retkimaksuja ei palauteta. Ilmoittamalla peruutuksen mahdollistat kuitenkin retkipaikan toiselle. Mikäli retki perutaan Tringan taholta, retkimaksu palautetaan.

Ilmoittautuminen jonoon: Mikäli retki on varattu täyteen ja haluat ilmoittautua jonoon, lähetä sähköposti: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedustelut: opastuksetÄTtringa.fi

Retkipalaute: Voit lähettää retkestä halutessasi palautetta: opastuksetÄTtringa.fi

Tiedot

Päivämäärä:
3.6.
Aika:
20:00 - 23:00
Tapahtumaluokka:
Kirjoita jotakin