Ladataan Tapahtumat

Santahaminan iltaretkellä tarkkaillaan arktista muuttoa ja tutustutaan Santahaminan pesimälinnustoon. Kävelyä retkellä kertyy noin 4 kilometriä. Retkellä tulee kulkea oppaan mukana, omatoiminen alueella liikkuminen on kielletty. Retkeltä ei voi poistua kesken retken.

Mukana retkellä tulee olla tunnistautumista varten voimassa oleva henkilöllisyystodistus: henkilökortti tai passi. Ajokortti ei kelpaa. Autolla saapuvilta kaikkien autossa olijoiden henkilöllisyys tarkistetaan Santahaminaan saavuttaessa portilla. Ilmoita auton rekisteritunnus ilmoittautumisen yhteydessä. Bussilla tulevien henkilöllisyys tarkistetaan bussissa. Ilmoita saapuessasi porttivartiolle, että nimesi löytyy Tringan listalta.

Katso retkitiedot tapahtumakalenterista vielä retkeä edeltävänä iltana mahdollisten viime hetken muutosten varalta.

Lue yleiset retkiohjeet täältä:

Retkiohjeita

Kenelle: Retki on vain Tringan jäsenille, jotka eivät mahtuneet mukaan Tringan huhtikuun Santahaminan retkelle. Retkeläisen tulee olla Suomen kansalainen. Enintään 20 osallistujaa.

Oppaana: Paul Segersvärd

Retkimaksu: Maksuton

Retken lähtö: Klo 18.30, Santahaminantien eteläpää, bussin 86 päätepysäkin viereinen pysäköintialue.

Lähtöpaikan karttalinkki

Retken paluu:  Noin klo 22, sama paikka

Ilmoittautuminen alkaen 7.4. klo 8, viimeistään 12.5.  oheisen linkin kautta:

https://birdlife-lv.creamailer.fi/survey/hz4micnmo3g2q

 

LUE TARKOIN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ OLEVAT KYSYMYKSET JA VASTAA OHJEEN MUKAAN. VAILLINAISIN TIEDOIN EI KULKULUPAA MYÖNNETÄ.

Muista perua ilmoittautumisesi ellet pääsekään retkelle. Maksuttomille kävelyretkille ei voi ilmoittautua jonoon. Jos retki on täynnä, yritä varata paikka myöhemmin uudelleen, peruutusten myötä on voinut vapautua retkipaikka. Kulkulupahakemuksen vuoksi uusia ilmoittautumisia ei voida ottaa 12.5. jälkeen.

Tiedustelut: opastukset@tringa.fi

Retkipalaute: Voit halutessasi antaa retkipalautetta retken jälkeen: opastuksetÄTtringa.fi

Kirjoita jotakin