Opas päivystää Töölönlahdella

27 elokuun @ 1:00 pm - 3:00 pm
Ladataan Tapahtumat

Tringan lintuopas päivystää Töölönlahdella, Pikku-Finlandian kahvilan pohjoispuolella rannassa. Tule katsomaan Suomen luonnon päivänä, miten aivan pääkaupunkimme ydinkeskustassa sijaitseva lahti kokoaa syksyyn valmistautuvia lintuja. Opas auttaa lintujen tunnistamisessa.

Säävaraus. Katso mahdolliset viime hetken muutokset Tringan tapahtumakalenterista retken tiedoista.

Tringalla on käytössä kaksi yhdistyskaukoputkea ja kahdet kiikarit.  Tringan jäsenet voivat lainata kaukoputkia ja kiikareita maksutta kerrallaan enintään kolmeksi päiväksi.

Toinen kaukoputkista sijaitsee Helsingin Viikissä Lintuvarusteessa (Koetilantie 1 B 5) ja toinen Ruoholahdessa Foto Fennicassa (Itämerenkatu 16). Kiikarit löytyvät Foto Fennicasta.

Yhdistyskaukoputken tai -kiikareiden varaustilannetta voi tiedustella soittamalla Lintuvarusteeseen tai Foto-Fennicaan sekä myös kysymällä paikan päällä. Etenkin ensimmäistä kertaa yhdistysputkea tai -kiikareita lainatessa kannattaa varautua esittämään henkilöllisyystodistus. Lainaputkea ja -kiikareita tulee kohdella erityisellä varovaisuudella, ja mahdollisista vioista kertoa heti niitä palauttaessa.

Tiedot

Päivämäärä:
27 elokuun
Aika:
1:00 pm - 3:00 pm
Tapahtumaluokka:

Tapahtumapaikka

Töölönlahti/Pikku-Finlandian edusta
Karamzininranta 4
Helsinki, Finland
+ Google Map
Kirjoita jotakin