Kysely uusille jäsenille

Tringan jäsenmäärä on kasvanut ripeää tahtia viime vuosina. Vuoden 2020 aikana Tringaan liittyi 464 jäsentä.

Järjestimme tammi-helmikuussa kyselyn uusille jäsenille. Kyselyn avulla haluttiin selvittää, miten ja mistä syistä Tringaan liitytään jäseneksi sekä muodostamaan tarkempi kuva siitä, minkälaista toimintaa uudet jäsenet toivovat yhdistykseltä. Kysely lähetettiin jäsenrekisterin kautta kaikkiaan 460:lle vuoden 2020 aikana jäseneksi liittyneelle. Kyselyyn vastasi 182 jäsentä, vastausprosentti oli 40%.

Kyselyyn vastanneiden kesken arvottiin 50€ euron lahjakortti Lintuvarusteeseen sekä 2kpl Tringan t-paitoja. Arpaonni suosi seuraavia: Sari-Anne Huuhtanen (lahjakortti), Marjatta Lehtola (t-paita) ja Sanna Ahokas (t-paita).

Alla yhteenveto kyselyn vastauksista. Useiden kysymysten kohdalla oli mahdollista tarkentaa vastausta vapaalla tekstivastauksella. Tarkentavat vastaukset on osin jätetty pois tästä yhteenvedosta.

Yhteenvetokyselystä uusille jäsenille 2021 (avaa pdf-tiedosto tästä)

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin