MUISTA ILMOITTAUTUA KAIKILLE RETKILLE

Tringan kaikille  retkille – myös parin tunnin maksuttomille kävelyretkille – on pakollinen ilmoittautuminen. Kävelyretkien enimmäisosallistujamääräksi on rajattu 12 osallistujaa yhtä retkiopasta kohden. Monet ovatkin tämän kaikkia retkiä koskevan ilmoittautumisen jo huomanneet ja ilmoittautumiset sujuvat hyvin, kiitos siitä! Useimmille syksyn retkille on kuitenkin tullut osallistujia myös  ilmoittautumatta. Kävelyretket ovat olleet hyvin suosittuja varsinkin nyt kun muita Tringa-retkiä on koronatilanteesta johtuen niukasti tarjolla. Tringan uudessa kävelyretkien ilmoittautumisjärjestelmässä on iso parannus entiseen verrattuna, voit jäädä jonoon ja jos joku peruu osallistumisensa, jonossa seuraavana olevalle tarjotaan retkipaikkaa.


MUISTA SIIS ILMOITTAUTUA KAIKILLE RETKILLE!


MUISTA MYÖS PERUA ILMOITTAUTUMISESI RETKIPAIKAN VAHVISTUSSÄHKÖPOSTISSASI OLEVAN LINKIN KAUTTA ELLET PÄÄSEKÄÄN RETKELLE, JOLLE OLET ILMOITTAUTUNUT. 


Lisätietoa ilmoittautumisista löydät yleisistä retkiohjeista:
https://www.vanha.tringa.fi/ohjeita-retkelaisille/

Tringan retkitoimikunta

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin