Retkitoimikunta tiedottaa: syksyn kävelyretkiä

Tringan tapahtumakalenterissa  on julkaistu uusia kävelyretkiä, joille voi ilmoittautua retkitiedoissa olevan linkin kautta. Maksuttomille retkille on otettu käyttöön uusi ilmoittautumisjärjestelmä. Kävelyretkille otetaan vain enintään 12 osallistujaa ja paikat täyttyvät nopeasti. Uudessa ilmoittautumisjärjestelmässä voi jäädä jonottamaan vapautuvaa retkipaikkaa. Muistathan perua ilmoittautumisesi, ellet pääsekään mukaan.


Tringan retkellä Valokuvataiteen museoon  Sanna Kanniston valokuvanäyttelyyn 2.9.  on vielä vapaita paikkoja. Sanna Kannisto tulee itse opastamaan tringalaisia. Viimeisimmässä Linnut-lehdessä on artikkeli Sanna Kannistosta.

Koronavirustilanteen suhteen noudatamme viranomaissuosituksia, joiden perusteella BirdLife on antanut linturetkeilyä koskevat suositukset:
https://www.birdlife.fi/lintuharrastus/lintuharrastus-ja-koronavirus/

Retkiä saatetaan joutua perumaan lyhyelläkin varoitusajalla joten tarkista retkitiedot retkeä edeltävänä päivänä.

Retkitoimikunta toivottaa rajoituksista huolimatta mukavia ja turvallisia syysretkiä!

Tringan retkitoimikunta

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin