Talkoot Vanhankaupunginlahdella elokuussa

Tringa järjestää talkoot Helsingin Vanhankaupunginlahdella 15.-16. elokuuta. Talkoissa ennallistetaan umpeenkasvavia rantaniittyjä ja parannetaan kosteikkolintujen elinympäristöjä. Talkoiden työlistalla on mm. ruovikon niittoa, vesakon ja puuston karsintaa sekä vieraskasvien kitkemistä. Viikin-Vanhankaupunginlahden alue on yksi pääkaupungin tärkeimmistä linturetki- ja luontokohteista, ja Tringa on järjestänyt alueella talkoita 2013 lähtien vuosittain. Talkoisiin osallistuminen ei edellytä aikaisempaa talkookokemusta, joten kaikki ovat tervetulleita mukaan!

Talkoot alkavat lauantaina 15.8. klo 9.00, kokoontuminen Hakalan lintutornin luona. Tarkemmat aikataulut ja ilmoittautumisohjeet löydät tapahtumakalenterista: Vanhankaupunginlahden talkoot 2020

Kuva © Taavi Sulander
150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin