Tringan määrityspähkinät, viikko 17

Tunnistatko kuvien linnut? Vastaa Tringan määrityspähkinöihin ja voita palkintoja!

Tringa julkaisee loppukevään ajan Facebookissa ja verkkosivuillaan viikoittaiset “Tringan määrityspähkinät”. Määrityspähkinöissä on kaksi sarjaa – helppo ja vaikea. Joka viikko maanantaisin julkaistaan kaksi kuvaa molemmissa sarjoissa. Kaikki kuvien lajit on tavattu luonnonvaraisena Suomessa.

Määrityspähkinöihin vastataan oheisella lomakkeella: https://forms.gle/Mk622q8haTfRGdPM8

Tringan määrityspähkinöissä ei lasketa pisteitä, vaan viikottaiset pähkinät ovat itsenäisiä kuva-arvoituksia. Ei siis haittaa, vaikka vastaisit väärin – voit yrittää seuraavalla viikolla uudestaan. Viikon kuviin oikein vastanneiden kesken arvotaan joka viikko lintuaiheisia palkintoja. Palkinnot arvotaan molemmissa sarjoissa (helppo ja vaikea) erikseen, ja viikon aikana voi osallistua vain yhteen sarjaan. Osallistujien nimistä julkaistaan ainoastaan viikkoarvonnan voittajat.

Tämän viikon palkintona arvotaan molemmissa sarjoissa oikein vastanneiden kesken “Lukuja luodoilta – Helsingin saaristolinnut nyt ja ennen” -kirjat. Vastausaika päättyy sunnuntaina 26.4. klo 23:59. Oikeat vastaukset ja seuraavan viikon kuvat julkaistaan ensi maanantaina.

Ja eikun määrittämään!

Viikon 17 kuvat:

Sarja: Helppo – kuva 17A

Sarja: Helppo – kuva 17B

Sarja: Vaikea – kuva 17C

Sarja: Vaikea – kuva 17D

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin