Tringa päättämässä BirdLifen asioista Kokkolan edustajistossa

BirdLife Suomen edustajiston kokous pidettiin 18.11.2018 Kokkolassa. Tringan edustajina paikalla olivat Jukka Hintikka, Taavi Sulander, Erkki Virolainen ja Kaisa Välimäki.
Kokouksessa hyväksyttiin BirdLife Suomi ry:n ensi vuoden talousarvio ja toimintasuunnitelma. BirdLife Suomen liittohallitukseen valittiin Risto Nevanlinnan tilalle uutena jäsenenä toinen tringalainen, Petro Pynnönen. Petro on nykyisin Lohjalla asuva lintuharrastaja, joka on toiminut mm. Tringassa Haliaksen asemanhoitajana, ja on työkseen mukana ympäristökasvatuksessa ja luontoharrastuksessa Luonto-Liiton Uudenmaan piirissä. Kiitos Ristolle vuosista BirdLifen hallituksesta ja onnea ja menestystä Petrolle uuteen luottamustehtävään!
Kokouksessa keskusteltiin myös muun muassa Tiira-järjestelmän uusimisesta. Nykyisessä Tiirassa on tehty sellaisia teknisiä ratkaisuja, että ne edellyttävät järjestelmän täydellistä uusimista ennen kuin Tiira-järjestelmää päästään kunnolla kehittämään eteenpäin. BirdLife Suomi on saanut oman palkatun ohjelmistoasiantuntijansa lisäksi kaksi taitavaa siviilipalvelusmiestä koodaamaan uutta Tiiraa, joten uuden Tiiran resurssit ovat paremmat kuin pitkään aikaan. Kevään edustajiston kokoukseen Poriin luvattiin aikataulu siitä, milloin vanha Tiira-järjestelmä saadaan korvattua uudella.
Lisäksi kokouksessa valittiin BirdLifen vuoden nuoreksi lintuharrastajaksi raumalainen Hannes Halminen ja BirdLifen vuoden retkikummiksi Jari Kiljunen Lappeenrannasta. Tringalta lämpimät onnittelut molemmille!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin