Retkitoimikunta tiedottaa

Tringan retkitoimikunta kokoontui toissa viikolla suunnittelemaan ensi vuoden retkiä. Retkiä on taas luvassa kymmenittäin. Retkitoimikunnassa haluamme, että mahdollisimman monella olisi mahdollisuus osallistua Tringan linturetkelle. Tästä syystä painotamme ensi vuonna etenkin muutaman tunnin lähiretkiä, joille osallistuminen on maksutonta eikä vaadi paljoa aikaa. Kävelyretkien ohella luvassa on kuitenkin ja tietenkin myös bussiretkiä, saariretkiä, kotimaan 2-4 päivän retkiä sekä muutama ulkomaan retki. Viime kevään jäsenkyselyssä saatuja retkikohdetoiveitakin on huomioitu mahdollisuuksien mukaan. Toiveita tulikin lähes 80 kohteeseen niin lähellä kuin kaukana.
 
Ensi vuoden alkupuoliskon retket julkaistaan ja ilmoittautuminen näille alkaa 2.12. Varattavissa on tuolloin myös loppuvuonna 2019 toteutuvia useamman päivän tai ulkomaan retkiä. Yksi alkuvuoden retki, Petro Pynnösen opastama Israelin matka helmikuussa on jo tapahtumakalenterissa ja varattavissa:
https://www.vanha.tringa.fi/events/lintumatka-pohjois-israeliin/
Lähiretkiä tulee kalenteriin kevään mittaan vielä lisääkin.
Retkille ilmoittautumisissa on syytä olla erityisen tarkkana, sillä kokeilemme edelleen järjestelmää, jossa retkipaikka varataan ja retkimaksu maksetaan Eventio-verkkolipunmyynnin kautta. Muutamalla retkellä tätä on jo kokeiltu, mutta riittävää tietoa siitä, soveltuuko järjestelmä Tringan tarpeisiin, ei vielä ole. Kunkin retken tiedoissa on ilmoitettu, tehdäänkö varaus Evention vai vanhan netti-ilmoittautumisjärjestelmän kautta.
Muutama retki on vielä jäljellä tällekin vuodelle. Marraskuun Hangon retkelle tuli varattavaksi juuri lisäpaikkoja ja joulukuun Sipoonkorven metsäretkellekin mahtuu, sillä sinne ei tarvitse ilmoittautua.
Lintusyksy on ollut todella mielenkiintoinen mm. närhi- ja tiaisvaelluksineen ja munkkikorppikotkineen.  Mielenkiintoisia retkiä myös loppusyksylle!
 
Jaana Sarvala
Tringan retkivastaava
 
 

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin