Kalle Meller aloittaa Tringan suojelusihteerinä


Tringan uudeksi suojelusihteeriksi on valittu Kalle Meller. Monelle tringalaiselle Kalle voi olla ennestään tuttu, sillä hän on aktiivinen lintuharrastaja, joka on osallistunut moniin Tringan laskentoihin ja projekteihin.
Kalle on biologi, joka on aiemmin työskennellyt mm. monenlaisissa lintu- ja luontoselvityksissä, Luonnontieteellisellä keskusmuseolla ja yliopiston tuntiopettajana. Kallen väitöskirja käsitteli lämpötilan muutosten vaikutuksesta lintujen muuttoon ja pesimämenestykseen, ja siinä hyödynnettiin myös Tringan ylläpitämän Hangon lintuaseman aineistoa. Suojelupuolella Kallen aiempi kokemus on ennen kaikkea maastoselvitysten tekemisessä.
Tringan edellinen suojelusihteeri Hanna-Maija Kehvola vielä perehdyttää Kallen suojelusihteerin tehtävään ennen siirtymistään uusien haasteiden pariin. Hanna-Maija on tehnyt monivuotisen suojelusihteerin pestinsä aikana erittäin hyvää työtä, mistä Tringan ja Uudenmaan linnuston puolesta suuret kiitokset!

150 150 adminTringa
Kirjoita jotakin